Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нови времени мерки заявиха здравните власти на брифинг днес: Временни

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Нови времени мерки заявиха здравните власти на брифинг днес: Временни
Коментари Харесай

Здравните власти: До 30% масова посещаемост при отстояние метър и половина и със защитни маски

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Нови времени ограничения обявиха здравните управляващи на брифинг през днешния ден: 

Временни противоепидемични ограничения от 7.09. до 30.10: 

Присъствени групови занятия в езикове центрове и школи при съблюдаване на метър и половина отдалеченост до 10 индивида в помещение, носене на защитни маски, постоянно проветряване, хигиена и стерилизация.

Преустановяват се визити в детски центрове - клубове и други проведени групови услуги за деца. Конгресно-конферентни мероприятия - при не повече от 30% от потенциала и до 30 участника с отдалеченост и маски.

Преустановява се провеждането на тимбилдинги, състезания, всеобщи изпити, фестивали, събори. Посещенията на кина театри, зиркове и концерти се позволява при не повече от 50% от потенциала и седящи места с отдалеченост и маски. 

Музеи и галерии - при не повече от 1 човек на 8 квадрата с отдалеченост и маски. Посещения в центрове и школи при не повече от 30% от пространствата с до 10 индивида. Спортни надпревари на закрито - без аудитория, надпревари навън - с аудитория до 30%. Фитнеси при правене на 30% от потенциала. Спортни зали, басейни и комплекси за самостоятелни спортове - не повече от 50% и отдалеченост. Колективни спортове на закрито се преустановяват. 

Балнеолечения и спа центрове - при 30% от потенциала и график за самостоятелно прилагане. В заведения за хранене и развлечения игрални зали и казина - от 7 до 22 часа при метър и половина разстояние. Не повече от 6 души на една маса и маски на личния състав. Частни партита до 30 лица на закрито и 60 навън. 

Контрол на брой на клиентите на 8 квадрата един човек. Пазари - еднопосочно придвижване. Не повече от 1 човек на 8 квадрата. Дистанция сред посетителите. Маски също. Работодателите да провеждат работния развой на служащите в отдалечена фрома, надомна работа където е допустимо. Иначе 50% посещения и свиждания с цялостен комплект защитни средства. 

До края на деня ще излезе и заповедта, стана ясно от брифинга. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР